Youtube Tutorials vs. Online Kurser

Youtube er en fantastisk platform, hvor du kan finde uendelig af videoer med inspiration til din makeup. De videoer, eller tutorials, der ligger på Youtube indeholder også viden, men det er mest om forskellige produkter, og hvordan de fungerer.

Meget af indholdet, du finder på Youtube er reklame, og det er ikke ofte vist til dig, der sidder og kigger med. Du kan finde en masse tips og tricks i Youtube tutorials, men du får ikke teknikkerne bag, hvorfor der bliver gjort, som der gør.

Der er en grund til, at hvis man følger en Youtube tutorial, at man ikke kommer til at ligne personen. Det er fordi, vi alle sammen ser forskellige ud. Vi har forskellige hudtyper og præferencer, og det meste makeup på Youtube er ikke egnet til hverdagsbrug. Der bliver simpelthen brugt for meget makeup, fordi det gør sig godt på kamera.

Online kurser derimod giver dig en uddannelse, hvor du lærer alle teknikker til, hvordan du påfører makeup. Du lærer også, hvordan du kan finde ud af, hvad der klæder dig og din hudtype. Du får hjælp til at finde din helt personlige makeup stil, og du lærer om hygiejne i forbindelse med makeup – for hvis du ikke har en god hygiejne, så kan du nemt slå ud og få uren hud.

Desuden er online makeupkurser en fantastisk måde at lære dig selv bedre at kende på, og du kommer automatisk til at udvikle dit selvværd og få mere selvtillid. Du får mulighed for at lære om dine egne præferencer og finde ud af, hvad du foretrækker, når det kommer til makeup. Her handler det om DIG, og ikke en anden og reklamer for produkter.

Online kurser er den perfekte måde for dig at lære at lægge den perfekte makeup!