OM OS

Velkommen hos Makeup Akademiet

Vi er glade for at have dig her!

Starten på Makeup Akademiet

Makeup Akademiet startede sit eventyr i oktober 2018, da vi lancerede Makeup Artist Uddannelsen, men idéen blev udtænkt et par år forinden. Siden da har vi udvidet med vores unikke og luksuriøse makeup tilbehør, og vi arbejder hele tiden på at skabe det bedste til dig!

Hvem står bag Makeup Akademiet?

Mit navn er Michelle Glassow, og jeg er stifteren af Makeup Akademiet. Jeg startede med at lave en online makeup artist uddannelse, da jeg selv gik med drømmen om at blive uddannet makeup artist, men jeg havde hverken muligheden eller økonomien til at tage hele vejen til København for at tage uddannelsen. Jeg synes, at der manglede en mulighed, der gav mening for alle makeup entusiaster, uanset økonomi og geografi! 

michelle Glassow stifter makeup akademiet

Kombinationen af femininitet, selvtillid og kreativitet 

Makeup handler for os om at være kreativ og bruge makeup som et redskab til at udtrykke sig. Det kan både være i form af en hverdagsmakeup, der giver lidt ekstra selvtillid, inden man går ud ad døren. Eller et farverigt og kreativt look, som kun bliver lavet for kreativitetens skyld. Vores feminine univers er til for at inspirere dig til at udtrykke dig via makeup og bruge makeup på den måde, som giver dig mere selvtillid!

Kontakt os

Du er altid velkommen til kontakte os, hvis du har noget på hjerte. Det kan du gøre via vores sociale medier @makeupakademiet og på vores mail kontakt@makeupakademiet.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig :-)