fbpx

Mød din underviser

Mit navn er Michelle, og det er mig en glæde at skulle være jeres underviser. Jeg har arbejdet som professionel makeup artist de seneste fem år, og jeg elsker at være en del af skønhedsbranchen! Der kommer altid nye muligheder og udfordringer, og der er aldrig to dage, der er ens.

Jeg brænder for at give min viden videre og for at lære fra mig. Det vigtigste for mig er, at jeg hjælper folk med at få det bedre med sig selv og med at få mere selvtillid. Makeup kan gøre så lidt fysisk, men gøre så meget for selvtilliden, og derfor er mit fokus også at hjælpe dig med at finde din helt personlige stil, som gør, at du føler dig lækker, når du kigger dig selv i spejlet!

Gennem min erfaring i branchen, har jeg mødt ekstremt mange unge piger og drenge, der drømmer om at komme til at leve af at være makeup artist. Derfor har jeg skabt en professionel makeup artist uddannelse, som ikke kræver en stor kapital i ryggen eller at skulle tage flere måneder ud af kalenderen. Den er skabt til alle med drømmen og passionen om at blive makeup artister! Jeg kommer til at give al min viden videre, både i forhold til teknikker, men også i forhold til hvordan du får et job som makeup artist og skaber et navn for dig selv i skønhedsbranchen.

Har du nogle spørgsmål, eller er der noget, du gerne vil vide mere om, så endelig bare send mig en mail på michelle@makeupakademiet.dk!

Kæmpe knus fra

Michelle

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk